Mjukvaruutvecklare Embedded Development – Micropower Bromma

Med placering i Bromma söker nu Micropower en Mjukvaruutvecklare – Embedded development. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.

Mjukvaruutvecklare

Embedded Development

Ansvar & Arbetsuppgifter

Micropower Group befinner sig i stark tillväxt och stärker nu ytterligare sin marknadsledande position genom att utöka mjukvaruteamet. Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra inbyggda lösningar inom kraftomvandling i syfte att behålla vår världsledande position och förse våra kunder med de mest konkurrenskraftiga lösningarna.

Arbetet innebär att självständigt och i nära samarbete med resten av teamet ta fram mjukvara för Micropowers produkter och lösningar. Mjukvaruteamet jobbar främst med embedded utveckling och utveckling av automatiserade tester, men är med i hela kedjan från prototypframtagande via testning och verifieringen tills produkten når produktionsfasen.

R&D organisationen i Sverige finns belägna i Stockholm, Växjö och Göteborg. Antalet anställda inom R&D uppgår till ca 130 personer varav ca 20 personer inom Mjukvaruutveckling.

Erfarenheter

Vi tror att rätt person har en relevant högskoleutbildning samt det där lilla extra när det kommer till utveckling. Du har erfarenhet som mjukvaruutvecklare av inbyggda system, kunskap att skriva testbar kod samt ett stort tekniskt intresse.

Goda kunskaper i engelska är ett krav och kunskaper i svenska är meriterande.

Kunskaper inom följande områden är meriterande C, C++, embedded utveckling, TDD, CAN, Unit Test, git, rust. Stor vikt läggs också vid din inställning och att du ska fungera i teamet.

Erbjudande och Ansökan

Hos Micropower får du både utvecklas och utveckla inom en snabbväxande och välmående koncern. Du erbjuds en varierande roll där du är delaktig i alla delar av utvecklingen och med en relativt liten avdelning finns stora möjligheter att enkelt ta egna initiativ för att förändra och förbättra arbetet.

För mer information och för att skicka in din ansökan besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta vår konsult på Interselection Michael Wiander, 0702-03 22 32. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Sökord: Mjukvaruutveckling, Elektronikutveckling, batterier, embedded software, C, C++, embedded utveckling, TDD, CAN, Unit Test, git, Stockholm, Bromma

Om Företaget

Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi.

Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Med en omsättning av ca 2 miljard SEK och ett kraftfullt team på ca 500 anställda så satsar Micropower på en fortsatt stark tillväxt framåt.

Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.