Drift- och Underhållschef – Nevel AB Skåne

Drift- och underhållschef

Till våra anläggningar i Skåne

Ansvar & Arbetsuppgifter

Som Drift- och underhållschef tar du ett helhetsansvar för region Skåne gällande resultat/ekonomi, personal samt drift- och underhåll av i dagsläget 8 stycken fjärrvärme producerande anläggningar.

Huvuduppgiften för Drift- och Underhållschefen kommer att vara att bygga upp och utveckla ett nytt team av drift- och underhållspersonal.

En annan viktig uppgift blir att leda teamet via daglig styrning och eget aktivt deltagande ute på fältet samt att prioritera serviceinsatserna i relation till resultatet. Förutom den dagliga ledningen så kommer du att arbeta mera strategiskt med att utveckla förebyggande underhåll och investeringsplaner.

Kontaktytorna blir breda såväl internt som externt med t ex leverantörer och kommuner.

I dagsläget finner du vårt kontor i Åstorp. Lämplig bostadsort någonstans i regionen Helsingborg och Ängelholm.

Kompetenser & Erfarenheter

Vi söker dig med erfarenhet och kunskap av mindre/medelstora pannor för fjärrvärmeproduktion och som gillar att leda andra i en drift och underhållsmiljö.

Förutom ledarskapserfarenhet och tekniskt kunnande så är goda svenska och engelska kunskaper samt körkort ett krav.

Avgörande för framgång i denna roll blir dina personliga egenskaper där ledarskapsförmågan blir essentiell. Som person är du lugn, balanserad och som klarar diskussioner på ett förklarande och balanserat sätt. Du tycker om och har förmåga att kommunicera och samarbeta med olika personer såväl internt som externt.

Erbjudande & Ansök

Välkommen att delta i en tillväxtresa och en enastående möjlighet att ta helhetsansvaret samt bygga och utveckla organisation och personal i region Skåne.

Ytterligare upplysningar lämnas av våra konsult på Interselection Michael Wiander 0702-22 32 33 Kjell Eriksson 0709-41 90 09. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Om Företaget

Nevel erbjuder framtidssäkra, ändamålsenliga lösningar för industri- och fastighetssektorn, som gynnar både våra kunder och samhället. Oavsett om det handlar om vatten, värme, el eller cirkulär ekonomi hjälper vi till att bygga den optimala lösningen.

Tillsammans med våra kunder stöder vi omställningen mot en koldioxidneutral framtid. Vi hjälper våra kunder att uppfylla sina hållbarhetsmål inom förnybar energi, cirkulär materialhantering och optimala levnadsförhållanden.

Vi driver mer än 140 energiproduktionsanläggningar och över 40 fjärrvärmenät i Finland, Sverige och Estland. I Sverige är vi för närvarande 65 anställda.

Just nu söker vi en Drift- och underhållschef