Distriktschef/Teknisk Säljare – Telko Sweden AB

Det går bra för oss och till en ny tjänst söker vi nu ytterligare en;

Distriktschef / Teknisk Säljare

Stockholm/Mälardalen

Ansvar & Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med ett ledande varumärke och produkter av världsklass?

I din roll som Teknisk Säljare kommer du att ansvara för försäljning till såväl befintliga som nya kunder inom den tillverkande industrin. Försäljningen är av långsiktig problemlösande karaktär vanligtvis via produkttester, med målet att optimera kundens processer.

I din roll kommer du att erbjuda kunderna ett komplett sortiment av industriprodukter från Castrol, som är marknadsledaren. Arbetet innebär kontinuerligt resande, inom distriktet mellan och antalet övernattningar uppskattas till någon dag per vecka.

Sökord: Säljare, Distriktschef, Fältsäljare, B2B Säljare, Teknisk Säljare, Industrisäljare, Skärvätskor, Smörjmedel, Oljor, Fetter, Oljebranschen, Stockholm, Uppsala, Sörmanlands län, Västmanland, Örebro län

Kompetenser & Erfarenheter

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av industriförsäljning, återförsäljarledet eller närliggande verksamhet. Erfarenhet ifrån smörjmedelsbranschen och den tillverkande metallindustrin är meriterande.

Som person är du resultat- och lösningsorienterad och tar egna initiativ för att skapa värde för kunden. Du trivs med att ta nya kontakter och är uthållig i din säljbearbetning. Du tycker om och har förmåga att kommunicera och samarbeta med olika personer såväl internt och externt.

Erbjudande & Ansök

Välkommen till en internationell organisation med ett nära nordiskt samarbete. Som anställd hos oss får du göra affärer och har en stor frihet. Du arbetar med en bred leverantörsportfölj bl a från den ledande tillverkaren i världen, Castrol. För rätt person finns goda möjligheter till karriärsutveckling inom koncernen.

Ytterligare upplysningar lämnas av vår konsult på Interselection Kjell Eriksson 0709-41 90 09. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Om Företaget

Det finska bolaget Telko är en ledande expertorganisation och distributör av plast, industrikemikalier och smörjmedel med över 110 års erfarenhet. Koncernen har verksamhet med egna kontor i 16 länder, ca 300 anställda och omsätter ca 3 miljarder SEK. Läs mer om Telko på www.telko.com

Telko Sweden AB är Castrols strategiska partner. Företaget marknadsför såväl fordons- som industriprodukter på den svenska marknaden. Totalt arbetar ca 20 personer inom Telko Sweden AB.

Den svenska Försäljningsorganisationen inom Industri består idag av 4 Säljare och 3 Servicetekniker samt stödfunktioner i form av Kundservice, Inköp, HSEQ etc. Kunderna är företag inom skärande bearbetning med produkter som metallbearbetnings-, rengöringsvätskor, industrismörjmedel och service till den svenska industrin.