Mjukvaruutvecklare – Micropower Växjö

Med placering i Växjö söker nu Micropower en Mjukvaruutvecklare. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.

Mjukvaruutvecklare

Ansvar & Arbetsuppgifter

Micropower Group befinner sig i stark tillväxt och stärker nu ytterligare sin marknadsledande position genom att utöka mjukvaruteamet. Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra system och batteriladdare i syfte att behålla vår världsledande position och förse våra kunder med de mest konkurrenskraftiga lösningarna.

Arbetet innebär att självständigt och i nära samarbete med resten av teamet ta fram mjukvara för Micropowers produkter och lösningar. Mjukvaruteamet jobbar främst med embedded utveckling men skapar även verktyg för PC-miljö och är med i hela kedjan från prototypframtagande via testning och verifieringen tills produkten når produktionsfasen.

R&D organisationen i Växjö består av ca 20 personer, varav 5 personer inom mjukvaruutveckling.

Erfarenheter

Vi tror att rätt person har en relevant högskoleutbildning samt det där lilla extra när det kommer till utveckling. Erfarenhet som mjukvaruutvecklare av inbyggda system är klart meriterande men inte ett måste, har du viljan och ambitionen kommer du kunna lära dig mycket från resten av teamet.

Goda kunskaper i svenska samt engelska är ett krav.

Kunskaper inom följande områden är meriterande men stor vikt läggs också vid din inställning och att du ska fungera i teamet: C, C++, C#, embedded utveckling, CAN, Google Test, batteriladdning, git.

Erbjudande och Ansökan

Hos Micropower får du både utvecklas och utveckla inom en snabbväxande och välmående koncern. Du erbjuds en varierande roll där du är delaktig i alla delar av utvecklingen och med en relativt liten avdelning finns stora möjligheter att enkelt ta egna initiativ för att förändra och förbättra arbetet.

För mer information och för att skicka in din ansökan besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta vår konsult på Interselection Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Sökord: Mjukvaruutveckling, Elektronikutveckling, batterier, embedded software, C, C++, C#, embedded utveckling, CAN, Google Test, batteriladdning, git, Växjö, Kronoberg

Om företaget

Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi.

Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Med en omsättning överstigande 1 miljard SEK och ett kraftfullt team på ca 450 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen.

Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.

Med placering i Växjö söker nu Micropower en Mjukvaruutvecklare. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.