Systemingenjörer – Micropower Växjö

Med placering i Växjö söker nu Micropower två Systemingenjörer med ansvar för att anpassa våra systemlösningar inom batteriladdare och batterier till befintliga och nya kundsegment. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.

Systemingenjörer

Nya lösningar till befintliga och nya kundsegment

Ansvar & Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i teknikens framkant? Vill du aktivt delta i energiomställningen? Söker du en roll med stor påverkansmöjlighet? Om du svarar ja på dessa frågor så har vi jobbet för dig.

Du får en central roll i att anpassa våra produkter och hitta nya lösningar till befintliga och framtida kundsegment. Arbetet innebär ett helhetsansvar från deltagande i kundmöten, framtagande av teknisk lösning/prototyp, test och verifiering till att kvalitetssäkra lösningarna och säkerställa att kravspecifikationer och tillämpliga standarder uppfylls till produktionssättning och leverans. Du tar det övergripande projektansvaret och samverkar med såväl interna kolleger på sälj- som övriga utvecklingsavdelningar samt med relevanta avdelningar hos kund.

Applikationsavdelningen består idag av ca 15 personer och du rapporterar till chefen för Applikationsenheten.

Erfarenheter & Kompetens

Vi tror att rätt person har en bred teknisk kompetens gärna en tvärvetenskaplig civilingenjörsexamen i botten. Du har ett antal års arbetslivserfarenheten ifrån produktutveckling inom ett tillverkande företag. Du är van att arbeta projektbaserat med god erfarenhet av kravhantering och dokumentation. Meriterande är erfarenhet av kundorienterat arbete. Goda svenska och engelska kunskaper är ett krav. Som person tar du ansvaret att driva saker på egen hand. Drivande, social, strukturerad och analytisk är ord som beskriver dig.

Erbjudande

Du får en central roll i att anpassa vårt produktsortiment till nya lösningar hos kund.

Hos Micropower får du utvecklas och utveckla. Du erbjuds en central position inom en snabbväxande och välmående koncern. Du får en stor frihet att själv påverka innehållet i rollen, där dina egna insatser innebär en stor inverkan på koncernens resultat.

Din ansökan

För mer information och för att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta vår konsult på Interselection Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Sökord: Elektronikingenjör, Civilingenjör, Applikationsingenjör, Systemingenjör, Verifiering, Växjö, Kronoberg

Om Företaget

Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi.

Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Med en omsättning överstigande 1 miljard SEK och ett kraftfullt team på ca 450 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen.

Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.

Med placering i Växjö söker nu Micropower två Systemingenjörer med ansvar för att anpassa våra systemlösningar inom batteriladdare och batterier till befintliga och nya kundsegment. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.