Distriktschef/Teknisk Säljare – Telko Sweden AB

Det går bra för oss och till en ny tjänst söker vi nu ytterligare en;

Distriktschef / Teknisk Säljare

Med kontor i Upplands Väsby

Ansvar & Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med ett ledande varumärke och produkter av världsklass? Älskar du att göra affärer? Drivs du av problemlösande och långsiktig försäljning? Om du svarar ja på dessa frågor så kanske detta kan vara ett passande arbete för dig.

I din roll som Teknisk Säljare kommer du att ansvara för försäljning till såväl befintliga som nya kunder inom den tillverkande industrin. Försäljningen är av långsiktig problemlösande karaktär vanligtvis via produkttester, med målet att optimera kundens processer.

I din roll kommer du att erbjuda kunderna ett komplett sortiment av industriprodukter från Castrol, som är marknadsledaren. Arbetet innebär kontinuerligt resande, inom distriktet mellan och antalet övernattningar uppskattas till någon dag per vecka.

Sökord: Säljare, Distriktschef, Fältsäljare, B2B Säljare, Teknisk Säljare, Industrisäljare, Skärvätskor, Smörjmedel, Oljor, Fetter, Oljebranschen, Stockholm, Uppsala, Sörmland

Kompetenser & Erfarenheter

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av industriförsäljning, återförsäljarledet eller närliggande verksamhet. Erfarenhet ifrån smörjmedelsbranschen och den tillverkande metallindustrin är meriterande.

Som person är du en affärsman, som brinner för affärer och att utveckla samarbetet med såväl befintliga som nya kunder. Lagspelare, service- och samarbetsinriktad är andra egenskaper vi värderar högt.

Erbjudande & Ansök

Välkommen till en organisation, som präglas hög kompetens, snabba beslut, entreprenörskap och arbetsglädje. Hos oss får du göra affärer. Du arbetar med ett produktsortiment från den ledande tillverkaren i världen, Castrol, och har stor frihet i ditt arbete.

Ytterligare upplysningar lämnas av vår konsult på Interselection Kjell Eriksson +46 709 41 90 09. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Vi räknar med att påbörja intervjuer i mitten av januari. Välkommen!

Om Företaget

Det finska bolaget Telko är en ledande expertorganisation och distributör av plast, industrikemikalier och smörjmedel med över 110 års erfarenhet. Koncernen har verksamhet med egna kontor i 16 länder, ca 300 anställda och omsätter ca 3 miljarder SEK. Läs mer om Telko på www.telko.com

Telko Sweden AB är Castrols strategiska partner. Företaget marknadsför såväl fordons- som industriprodukter på den svenska marknaden. Totalt arbetar ca 20 personer inom Telko Sweden AB.

Den svenska Försäljningsorganisationen inom Industri består av 4 personer samt stödfunktioner i form av Kundservice, Inköp, HSEQ etc. Kunderna är främst företag inom skärande bearbetning med produkter som metallbearbetnings-, rengöringsvätskor, industrismörjmedel och service till den svenska industrin. Ledorden för verksamheten är flexibilitet, snabbhet och problemlösningsförmåga när det gäller att möta våra kunders krav och önskemål.