Testingenjör/Testutvecklare – Micropower Växjö

Med placering i Växjö söker nu Micropower en Testingenjör/Testutvecklare för mjuk- och hårdvara för batteriladdare och batterisystem. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.

Testingenjör/Testutvecklare inom Power Electronics

Ansvar & Arbetsuppgifter

Du får en central roll i utvecklingen av våra produkter med ansvar för att alla våra produkter och lösningar testas och verifieras före frisläppande. Arbetet innebär att kvalitetssäkra lösningarna och säkerställa att kravspecifikationer och tillämpliga standarder uppfylls. Detta innebär för din del att i samråd med systemteamet bryta ner kravspecifikation till testspecifikationer och testkrav, utveckla automatiserade testmetoder, genomföra miljötester och systemverifiering av mekanik och elektronik i systemen samt att kontinuerligt utvärdera och dokumentera testutfall.

Testteamet består idag av tre personer, vilka ansvarar för att bygga upp och utveckla testfunktionalitet samt ta beslut om vad som skall testas i syfte att tillse produktkraven uppfylls. I rollen ligger även att ansvara för underhåll och utveckling av testsystem samt leda projekt inom testutveckling. Du kommer vidare att arbeta nära övriga funktioner inom Växjös R&D organisation, som består av ca 20 personer.

Erfarenheter & Kompetens

Vi tror att rätt person har en teknisk högskoleingenjörsutbildning med inriktning elektronik inkluderat erfarenhet inom testning/testutveckling av mjukvara. Meriterande är erfarenhet av testning av såväl hård- som mjukvara samt erfarenhet av automatiserade testsystem. Då vi har komplett verifiering och validering på produkt- och systemnivå är även erfarenhet inom EMC samt tolkande av produktstandarder meriterande. Som person tar du ansvaret att driva saker på egen hand. Drivande, noggrann, strukturerad och ifrågasättande är ord som beskriver dig.

Erbjudande

Du får en central roll i kvalitetssäkringen av våra produkter och lösningar.

Hos Micropower får du utvecklas och utveckla. Du erbjuds en central position inom en snabbväxande och välmående koncern. Du får en stor frihet att själv påverka innehållet i rollen, där dina egna insatser innebär en stor inverkan på koncernens resultat.

Din ansökan

För mer information och för att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta vår konsult på Interselection Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Sökord: Elektronikingenjör, testingenjör, testutvecklare, mjukvaruutvecklare, C++, embedded software, automatiserad test, verifiering, Växjö, Kronoberg

Om företaget

Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi.

Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Med en omsättning på ca 1000 MSEK och ett kraftfullt team på ca 400 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen.

Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.

Med placering i Växjö söker nu Micropower en Testingenjör/Testutvecklare för mjuk- och hårdvara för batteriladdare och batterisystem. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.