Distriktschef Syd/Väst – Autolubes AB

För att ytterligare stärka marknadspositionen söker vi nu, till Autolubes AB, en,

Distriktschef

Södra Regionen

Ansvar & Arbetsuppgifter

Dina huvudarbetsuppgifter blir att fokusera på att såväl utveckla samarbetet med befintliga kunder som att arbeta med ny kundsbearbetning till verkstäder för personbilar, lastvagnar/bussar, entreprenadmaskiner, traktorer, mc etc. Säljaren tar helhetsansvaret från besöksbokning, genomförande av kundmöten, teknisk support, viss utbildning till affärsavslut.

I din roll kommer du att erbjuda kunderna ett komplett sortiment av motorprodukter från Castrol, som är marknadsledaren. Castrol är även ledande gällande att anpassa sina produkter till hybrid och el fordon. Arbetet innebär kontinuerligt resande inom distriktet och antalet övernattningar uppskattas till någon dag per vecka per vecka. Södra distriktet utgörs av Skåne, Halland, Västra Götaland, Blekinge och Småland. Du är med fördel boende i distriktet.

Sökord: Säljare, Distriktschef, Fältsäljare, B2B Säljare, Teknisk Säljare, Smörjmedel, Oljor, Fetter, Oljebranschen, Energibranschen, Göteborg, Västra Götaland, Småland, Skåne, Halland och Blekinge

Kompetenser & Erfarenheter

Vi tror att rätt person idag arbetar med försäljning med kunskaper och tekniskt intresse för bilar och motorer. Erfarenhet ifrån oljebranschen är meriterande, men framförallt är du en affärsman, som drivs av ny kundsbearbetning och ett självständigt ansvar på fältet.

Erbjudande & Ansök

Välkommen till en organisation, som präglas hög kompetens, snabba beslut, entreprenörskap och arbetsglädje. Hos oss får du göra affärer. Du arbetar med ett produktsortiment från den ledande tillverkaren i världen, Castrol, och har stor frihet i ditt arbete. Du garanteras en mycket bra introduktion och samarbete med ett bra team.

Ytterligare upplysningar lämnas av vår konsult på Interselection Kjell Eriksson 0709-419009. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Om företaget

Företaget Autolubes AB, med kontor i Upplands Väsby, är ett dotterbolag inom den finska industrikoncernen Telko OY. Telko är en ledande expertorganisation och distributör av plast, industrikemikalier och smörjmedel med över 110 års erfarenhet. Koncernen har verksamhet med egna kontor i 16 länder, ca 300 anställda och omsätter ca 3 miljarder SEK. Autolubes AB är Castrols strategiska partner och marknadsför motoroljor, fetter, växellådsoljor etc till bilverkstäder, lantbruk, mc till den svenska och norska marknaden. Ledorden för verksamheten är flexibilitet, snabbhet och problemlösningsförmåga när det gäller att möta våra kunders krav och önskemål.

För att ytterligare stärka marknadspositionen söker vi nu, till Autolubes AB, en Distriktschef för Södra Regionen