Teknisk Säljare/Distriktschef Region Mellan – Telko (ILS Nordic)

För att ytterligare stärka marknadspositionen söker vi nu, till ILS Nordic AB, en,

Distriktschef / Teknisk Säljare

Region Mellan

Ansvar & Arbetsuppgifter

Dina huvudarbetsuppgifter blir att fokusera på ny kundsbearbetning till verkstadsindustrin i distriktet samt bibehålla och utveckla befintliga kunder. Försäljningen är av långsiktig problemlösande karaktär vanligtvis via produkttester, med målet att optimera kundens processer. I din roll kommer du att erbjuda kunderna ett komplett sortiment av industriprodukter bl a från Castrol, som är marknadsledaren. Arbetet innebär kontinuerligt resande inom distriktet och antalet övernattningar uppskattas till någon dag per vecka per vecka. Region Mellan utgörs av Östergötland, Sörmland, Västmanland och Örebro län. Du är med fördel boende i distriktet.

Sökord: Säljare, Distriktschef, Fältsäljare, B2B Säljare, Teknisk Säljare, Industrisäljare, Skärvätskor, Smörjmedel, Oljor, Fetter, Oljebranschen, Energibranschen, Östergötland, Sörmland, Örebro län, Västmanland

Kompetenser & Erfarenheter

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av industriförsäljning, återförsäljarledet eller närliggande verksamhet. Erfarenhet ifrån tillverkande metallindustrin är meriterande, men framförallt är du en affärsman, som drivs av ny kundsbearbetning och ett självständigt ansvar på fältet.

Erbjudande & Ansök

Välkommen till en organisation, som präglas hög kompetens, snabba beslut, entreprenörskap och arbetsglädje. Hos oss får du göra affärer. Du arbetar med ett produktsortiment från den ledande tillverkaren i världen, Castrol, och har stor frihet i ditt arbete.

Ytterligare upplysningar lämnas av vår konsult på Interselection Kjell Eriksson 0709-419009. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Om Företaget

Företaget ILS Nordic AB, med kontor i Upplands Väsby, är ett dotterbolag inom den finska industrikoncernen Telko OY. Telko är en ledande expertorganisation och distributör av plast, industrikemikalier och smörjmedel med över 110 års erfarenhet. Koncernen har verksamhet med egna kontor i 16 länder, ca 300 anställda och omsätter ca 3 miljarder SEK. ILS Nordic AB är Castrols strategiska partner och marknadsför metallbearbetningsvätskor, industrismörjmedel och service till den svenska industrin. Ledorden för verksamheten är flexibilitet, snabbhet och problemlösningsförmåga när det gäller att möta våra kunders krav och önskemål.

För att ytterligare stärka marknadspositionen söker vi nu, till ILS Nordic AB Distriktschef / Teknisk Säljare Region Mellan