Inköpare Sthlm alt Gbg- Telko (ILS Nordic)

För att ytterligare stärka marknadspositionen söker nu ILS Nordic AB till en ny tjänst en,

Inköpare

Placering Upplands Väsby alt Göteborg

Ansvar & Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med såväl strategiskt – som operativt inköp? Vill du arbeta med såväl nationella som internationella leverantörskontakter? Om du svarar ja på dessa frågor så tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Inköparen får en central roll och stor påverkansmöjlighet att utveckla inköpsfunktionen av våra kemikalie-, smörjmedelsprodukter och teknisk utrusning.

Strategiskt innebär ansvaret att utveckla leverantörs basen, offertförfrågningar, förhandlingar och avtalsskrivande. Telko tar idag ansvar för större kunders inköpsfunktioner gällande kemikalier och en central del i ansvaret blir att samordna och utveckla inköpen gällande dessa avtal. Här finns stora möjligheter till förbättringar.

Operativt sköter Inköparen avrop, leveransbevakning samt deltar i kundmöten.

Du är bosatt i antingen Stockholm eller Göteborg.

Sökord: Inköpare, Strategiskt inköp, Avrop, Operativt inköp, Internationella leverantörer, Skärvätskor, Smörjmedel, Oljor, Fetter, Oljebranschen, Energibranschen, Göteborg, Stockholm

Kompetenser & Erfarenheter

Vi söker dig med några års erfarenhet av inköpsarbete från tillverkande industri. Du är van att förhandla och utveckla samarbete med såväl nya som befintliga leverantörer. Har du dessutom erfarenhet av internationella leverantörskontakter så är du den vi söker. Meriterande är erfarenhet av verkstadskemikalier och smörjmedel. Du kommer att verka i en internationell miljö och det blir därför viktigt med goda kunskaper i svenska och engelska. Som person har du en god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Du drivs av att tillsammans med dina kolleger vara delaktig i att nå gemensamma målsättningar.

Erbjudande & Ansök

Välkommen till en organisation, som präglas hög kompetens, snabba beslut, entreprenörskap och arbetsglädje. Hos oss får du stor påverkansmöjlighet att bygga upp och utveckla inköpsfunktionen. Du arbetar med ett produktsortiment från ledande leverantörer i branschen och har stor frihet i ditt arbete.

Ytterligare upplysningar lämnas av vår konsult på Interselection Kjell Eriksson 0709-419009. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt och räknar med att påbörja intervjuer efter semestern, i augusti månad. Välkommen!

Om Företaget

Företaget ILS Nordic AB, med kontor i Upplands Väsby, är ett dotterbolag inom den finska industrikoncernen Telko OY. Telko är en ledande expertorganisation och distributör av plast, industrikemikalier och smörjmedel med över 110 års erfarenhet. Koncernen har verksamhet med egna kontor i 16 länder, ca 300 anställda och omsätter ca 3 miljarder SEK. ILS Nordic AB är Castrols strategiska partner och marknadsför metallbearbetningsvätskor, industrismörjmedel och service till den svenska industrin. Ledorden för verksamheten är flexibilitet, snabbhet och problemlösningsförmåga när det gäller att möta våra kunders krav och önskemål.

För att ytterligare stärka marknadspositionen söker nu ILS Nordic AB till en ny tjänst en Inköpare med placering Upplands Väsby alt Göteborg