Konstruktör – Micropower Group Växjö

Med placering i Växjö söker nu Micropower en ansvarig Konstruktör för batteriladdare. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.

Konstruktör Mekanik

Batteriladdare

Ansvar & Arbetsuppgifter

Micropower Group befinner sig i stark tillväxt och stärker nu ytterligare sin marknadsledande position, genom att rekrytera en ansvarig Konstruktör för konstruktion av våra nya laddarprodukter. Vi söker dig som vill vara med och säkerställa att vi kontinuerligt utvecklar våra laddare i syfte att behålla vår världsledande position och förser våra kunder med de mest konkurrenskraftiga lösningarna. 

I rollen som Konstruktör ingår såväl utveckling av nya produkter som förfining och kundanpassning av befintligt sortiment. Konstruktionsarbetet sker i Inventor och materialen är främst tunnplåt och plast, men även bearbetade detaljer i aluminium.

R & D organisationen i Växjö består av ca 20 personer, vilka du har ett nära samarbete med. Du arbetar nära såväl inköp som produktion samt vår externa designpartner.  

Du rapporterar till R&D chefen på Micropower Sweden AB.

Erfarenheter

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning såsom Civilingenjör mekanik och en gedigen erfarenhet av produktkonstruktioner inom tillverkande industri. Erfarenhet av konstruktioner i 3D och produktdesign är andra krav. Om du också har erfarenhet av t ex termisk simulering och FEM analys är det meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett måste. Du har med fördel arbetat med materialen plast, tunnplåt och aluminium.

Erbjudande och Ansökan

Hos Micropower får du utvecklas och utveckla. Du erbjuds en central position inom en snabbväxande och välmående koncern. Du får en stor frihet att själv påverka innehållet i rollen, där dina egna insatser innebär en stor inverkan på koncernens resultat.

För mer information och för att skicka in din ansökan besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta vår konsult på Interselection Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Om Företaget

Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi.

Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Med en omsättning på 750 MSEK och ett kraftfullt team på 330 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen.

Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.

Med placering i Växjö söker nu Micropower en ansvarig Konstruktör för batteriladdare. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.