Client Relationship Manager (CRM) Göteborg – Cognizant

I syfte att stärka området Manufacturing & Logistics söker Cognizant nu en:

Client Relationship Manager (CRM)

Göteborg

Ansvar och Arbetsuppgifter

Som Client Relationship Manager för Cognizants Manufacturing & Logistics Industry (Segment Team) får du driva och vidareutveckla Cognizants digitala affärsnärvaro hos våra strategiska kunder inom tillverkningsindustrin. Med lång och bred erfarenhet är du beredd att leda och ta strategiskt ansvar för våra nyckelkunder med utgångspunkt i Cognizants unika ”end-to-end”-lösningar. Du får en nyckelroll när det gäller att driva och sälja in större affärer till våra kunder, huvudsakligen med fokus på områdena tillverkning och logistik. Du får jobba i en entreprenöriell miljö där din digitala expertis både uppskattas, utvecklas och belönas. Du får möjlighet att bli en del av ett snabbväxande, högpresterande team med internationellt ledande managementkonsulter.

Sökord: CRM, Client Relationship Manager, Client Relationships, Business Development, Affärsutveckling, Key Account Management, Sales Management, Entreprenörskap, Management Consulting, IT, AI, IoT

Kompetenser och Erfarenheter

Du har relevant högskoleexamen och 10 års erfarenhet av operativ, hands-on försäljning och management consulting med fokus på rådgivning och digitala strategier (end-to-end). Du har stor vana av att driva förändringsprojekt, med fördel inom industriell digitalisering och Advanced Data Analytics, och är en respekterad ”trusted advisor”. Du känner dig lika bekväm med att jobba mot globala kunder på C-level såväl som regionala kunder på hemmaplan. Du har ett gediget track record när det gäller att skapa långsiktiga strategiska affärsrelationer och stor vana av att identifiera och konvertera strategiska digitala leads och opportunities.

Du har en stark social förmåga och gedigna ledargenskaper, är entreprenöriellt och kommersiellt lagd och älskar att bidra med kreativa lösningar som syftar till ständig förbättring. Du är en sann doer och proaktiv gällande att identifiera, prioritera, kvantifiera och konvertera olika affärsmöjligheter. Du har stor personlig integritet och värdesätter ledord som respekt, ansvarstagande och god kommunikation.

Huvudsakliga ansvarsområden:

·        Bygga starka relationer med nyckelpersoner hos kund

·        Sätta sig in i kundens miljö, frågeställningar och prioriteringar

·        Arbeta tillsammans med kund för att definiera problem och gemensamt ta fram lösningar

·        Hantera anbudsförfrågningar och ständigt driva försäljningen proaktivt framåt

·        Hålla koll på kundspecifika branschtrender och proaktivt föreslå nya idéer och lösningar

·        Vara ansiktet utåt mot kunden och fungera som kundens kontaktperson

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Erbjudande

Välkommen till ett av världens snabbast växande IT-bolag! Cognizant har en platt organisation som präglas av entreprenörsanda med högt i tak och en stor dos arbetsglädje. Vi är övertygade om att hårt arbete bör gå hand i hand med en informell samverkanskultur. Hos oss får du ta aktivt ansvar för din egen karriär och ges möjlighet att arbeta med den allra senaste tekniken i en internationell miljö tillsammans med några av världens mest kompetenta människor. Vi är kända för vår passion gällande digitaliseringens möjligheter att påverka affärsliv och samhälle till gagn för mänskligheten och vi ser fram emot att få dela denna entusiasm med dig. Vi erbjuder attraktiva villkor, ständig utveckling och flexibla arbetstider (Work life balance).

Ytterligare upplysningar lämnas av Interselection AB, Michael Wiander 0702-032232. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Om Företaget

Cognizant Global är ett av världens största och mest framgångsrika IT-bolag (Fortune 500 sedan 2011).

Bolaget grundades 1994 och har sitt säte i USA. Cognizant, som ursprungligen var Dun & Bradstreets egna inhousebolag, bistår marknaden med vertikala helhetslösningar för digital automatisering (cloud, AI, IoT och analys). Man opererar brett inom branscher som Sjukvård, Life Science, Bank och Finans, Försäkring, Retail, Tillverkning, Logistik, Energi etc och är en nyckelspelare inom den digitala revolutionen. Cognizant Global omsätter idag ca 17 miljarder USD har närmare 300 000 anställda.

Läs mer: https://www.cognizant.com