Global Projektledare Produktionsutveckling – Micropower Group

Nu söker Micropower en globalt ansvarig för Produktionsutveckling. Det är en helt ny tjänst, med placering i Växjö, med spännande utmaningar. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.

Produktionsutveckling

Global Projektledare inom Produktion

Ansvar & Arbetsuppgifter

Micropower Group befinner sig i stark tillväxt och stärker nu ytterligare sin marknadsledande position, genom att rekrytera en ansvarig för global Produktionsutveckling. Vi söker dig som vill vara med och säkerställa en framtida produktion i världsklass. 

I rollen som Produktionsutvecklingsansvarig får du ett globalt ansvar för att våra produktionsenheter i Växjö och i Salo, Finland, ligger i framkant vad gäller automatisering, digitalisering, DFM, Lean etc. Rollen som ansvarig för Produktionsutveckling är på strategisk nivå som bl a inkluderat ansvar för större investeringsprojekt och som projektledare säkerställa industrialisering vid produktutvecklingsprojekt samt genomföra större förbättringsprojekt. 

Du driver processkartläggningsprojekt i syfte att förbättra produktions- och informationsflöden där digitaliseringslösningar blir en viktig del.

Arbetat sker i nära samarbete med Produktionscheferna, du rapporterar till VP Operations och ingår i ledningen för Operations.

Erfarenheter

Vi söker dig med relevant utbildning och en gedigen arbetslivserfarenhet inom produktion. Vi tror att rätt person har en hög kompetens gällande produktionsteknik kombinerat med erfarenheter av produktutvecklingsprojekt där ansvaret inkluderat industrialisering av nya produkter. Du kanske idag arbetar som Produktionschef, Produktionsteknisk chef, Projektledare inom produktion eller någon liknande roll. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Erbjudande och Ansökan

Hos Micropower får du utvecklas och utveckla. Du erbjuds en ny och central position inom en snabbväxande och välmående koncern. Du får en stor frihet att själv påverka innehållet i rollen, där dina egna insatser innebär en stor inverkan på koncernens resultat.

För mer information och för att skicka in din ansökan besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta vår konsult på Interselection Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Om Företaget

Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi.

Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Med en omsättning på 750 MSEK och ett kraftfullt team på 350 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen och under 2021 rekrytera ytterligare 70 medarbetare till koncernen.

Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.

Nu söker Micropower en globalt ansvarig för Produktionsutveckling. Det är en helt ny tjänst, med placering i Växjö, med spännande utmaningar. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.