Servicetekniker – ILS Nordic (Telko)

För att ytterligare stärka marknadspositionen söker ILS Nordic nu en,

Servicetekniker

Resande support till Kunder och Säljare

Ansvar & Arbetsuppgifter

Som resande Service-/ Projekttekniker med fokus på maskiner inom skärande bearbetning utgår du ifrån hemmet och har Sverige, men till viss del även Skandinavien som arbetsplats. Serviceteknikern får ett brett ansvar med att stödja såväl våra kunder som säljare med teknisk support. I ansvaret ingår att planera, genomföra, dokumentera och följa upp produkttester hos kund. Du agerar tekniskt säljstöd, gör analyser av kundernas maskinpark i syfte att avhjälpa fel eller föreslå produkter som effektiviserar kundernas produktionsprocesser. Arbetet innebär kontinuerligt resande om ca 3 dagar per vecka.

Sökord: Servicetekniker, Fälttekniker, Skärvätskor, Smörjmedel, Oljor, Fetter, Oljebranschen, Energibranschen, Skärande bearbetning

Kunskaper & Erfarenheter

Vi söker dig med gedigen erfarenhet från verkstadsindustrin från roller såsom processtekniker, produktionstekniker, servicetekniker etc. Du har erfarenhet från skärande bearbetning och har arbetat med skär- och tvättvätskor. Goda kunskaper i såväl svenska som engelska är ett krav och en familjesituation som möjliggör kontinuerligt resande.

Som person är du van att ta eget ansvar och att självständigt planera ditt arbete. Du har lätt för att skapa nya kontakter samt trivs i rollen som teknisk specialist.

Erbjudande & Ansökan 

Välkommen till en organisation under utveckling, som präglas hög kompetens, snabba beslut, entreprenörskap och arbetsglädje. Du arbetar med ett produktsortiment från den ledande tillverkaren i världen, Castrol, och har stor frihet i ditt arbete.

Ytterligare upplysningar lämnas av vår konsult på Interselection Kjell Eriksson 0709-419009. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Om Företaget

Företaget ILS Nordic AB, med kontor i Upplands Väsby, är ett dotterbolag inom den finska industrikoncernen Telko OY. Koncernen har verksamt med egna kontor i 16 länder och omsätter ca 3 miljarder SEK. ILS Nordic AB är Castrols strategiska partner och marknadsför metallbearbetningsvätskor, industrismörjmedel och service till den svenska industrin. Ledorden för verksamheten är flexibilitet, snabbhet och problemlösningsförmåga när det gäller att möta våra kunders krav och önskemål. Företaget har tillsammans med sitt dotterbolag Autolubes Nordic AB idag 16 anställda och omsätter ca 100 miljoner SEK. För att ytterligare stärka marknadspositionen söker vi nu en Service-/ Projekttekniker – Resande support till Kunder och Säljare