Teknisk Industrisäljare, Region Syd – Kiilto AB

I syfte att ytterligare stärka marknadspositionen söker Kiilto AB

Teknisk Industrisäljare

Region Syd

Ansvar och Arbetsuppgifter

Gillar du långsiktig försäljning av problemlösande karaktär med målet att optimera kundens Produktionsprocesser? Då kanske du är vår nye industrisäljare. Som teknisk säljare mot industrin i södra Sverige erbjuder du ett komplett sortiment av limprodukter till producerande företag inom framförallt Pappers- och Förpackningsindustrin, Trä- och Möbelindustrin samt Strukturelement/Structural Bonding. Försäljningsorganisationen inom industri består av tre personer, Norr, Mellan och Syd.

Säljarens huvudarbetsuppgifter blir att fokusera på att utveckla samarbete med såväl befintliga som nya kunder inom region södra Sverige. Försäljningen är av långsiktig problemlösande karaktär vanligtvis via produkttester, med målet att optimera kundens produktionsprocesser. Ansvaret inkluderar såväl egen bearbetning hos större kunder samt försäljning via återförsäljare. Arbetet innebär kontinuerligt resande inom regionen. Södra regionen utgörs av Västra Götaland, Småland, Blekinge, Halland och Skåne. Du är bosatt inom regionen och utgår från ditt hemmakontor.

Sökord: Säljare, Fältsäljare, B2B Säljare, Teknisk Säljare, Industrisäljare, Lim, Skärvätskor, Smörjmedel, Kemikalier, Energibranschen, Västra Götaland, Småland, Halland, Blekinge, Skåne, Göteborg, Jönköping, Växjö, Halmstad, Malmö, Helsingborg

Kompetenser och Erfarenheter

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av mera komplex och tekniskt inriktad industriförsäljning. Du har en god förståelse av produktionsprocesser inom någon eller några av våra fokuserade kundgrupper. Meriterande är erfarenhet inom kemikaliebranschen där produkttester varit ett naturligt inslag. Men framförallt är du en affärsman, som drivs av nykundsbearbetning och ett självständigt driv och ansvar på fältet.

Vi tror att du är en nyfiken relationsbyggare med en teknisk utbildningsbakgrund, som trivs i såväl civila kläder som med blåstället på. Goda svenska och engelska kunskaper är ett krav.

Erbjudande och Ansökan

Välkommen till ett välmående tillväxtföretag som investerar i sin personal. Kiilto har en platt organisation som präglas av entreprenörsanda med högt i tak och en stor dos av arbetsglädje. Vi är ett företag i förändring och ser gärna att är du är med och påverkar via egna idéer. Du får arbeta med ett brett och konkurrenskraftigt produktsortiment, som ligger i framkant gällande miljö och hållbarhet.

Ytterligare upplysningar lämnas av våra konsulter på Interselection Michael Wiander 0702-032232 alt Kjell Eriksson 0709-419009. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Kiilto AB söker även en säljare för Industri i region norr. Intresserad ? Vänligen kontakta Malin Vedman på OnePartnerGroup 0660-689 692.

Om Företaget

Kiilto Oy grundades 1919 och är ett finskt familjeföretag som bl a utvecklar, tillverkar och marknadsför lim samt relaterade produkter och system för byggbranscher och industri. Killto Oy omsätter idag 124 miljoner Euros, inkluderat internationella dotterbolag.

Kiilto Oy äger de båda svenska verksamheterna Kiilto AB och TM Progress AB. För att kunna erbjuda kunderna en bredare portfölj och mer omfattande lösningar pågår en sammanslagning av dessa bolag. Under slutet av 2020 kommer ett gemensamt juridiskt bolag att bildas under namnet Kiilto AB.

Kiilto AB har huvudkontor och produktion i Örnsköldsvik. Produktion återfinns även i Hallstahammar och i Stockholm finns säljkontor samt centrallager. Utöver detta finns ett flertal lokala säljkontor runt om i landet. I Sverige omsätter bolaget 400 miljoner SEK och har ca 50 anställda.

Läs mera om koncernen www.kiilto.com

Läs mera om företaget www.kiilto.se