Trade Marketing & Brand Manager – RFSU AB

RFSU AB befinner sig i ett mycket expansivt skede och söker nu en drivande och resultatinriktad Trade Marketing och Brand Manager för sin fortsatta tillväxt.

Trade Marketing & Brand Manager

Ansvar och Arbetsuppgifter

Vill du kombinera dina färdigheter inom Trade Marketing med ansvar över ett varumärke i stark tillväxt?

Vi söker dig som brinner för försäljning och vill kombinera detta med ansvaret för ett av våra snabbast växande externa varumärken. Denna unika och spännande kombinerade roll kommer att ha stor betydelse för vår fortsatta expansion och tillväxt.

Som Trade Marketing Manager har du huvudansvar för att förstärka och vidareutveckla varumärkena RFSU och Carmex på alla våra fysiska och digitala kanaler vad avser promotion och instore material.

Du kommer även att operativt ansvara för planering, genomförande och uppföljning av aktiviteter mot våra externa säljkårer. Våra kanaler omfattar apotek, dagligvaruhandel, servicehandel, fackhandel samt e-handlare. Genom att du ansvarar för såväl trade som aktiviteter via våra säljkårer ges du ett mycket övergripande ansvar med möjligheten till att påverka effekten av konsumentnära aktiviteter.

Som Brand Manager ansvarar du operativt för att vidareutveckla varumärket Carmex på den nordiska marknaden. Du ansvarar för sortimentet, marknadsmixen samt budget och aktivitetsuppföljning på en nordisk nivå. Som varumärkesansvarig ansvarar du även för direktkontakten med varumärkesägarna i USA.

Vi söker dig som har erfarenhet av trade marketing och nu vill kombinera detta med ett varumärkesansvar. Du har förmågan att växla mellan strategiskt planerande och ett starkt operativt driv. Du är prestigelös, initiativrik och van att själv se till att omvandla planer till verklighet. Du är van att jobba självständigt men trivs lika bra i grupp. Att jobba mot tydliga mål, följa upp utfall och se ständiga förbättringar som en naturlig del till framgång är självklart för dig.

Du kommer att jobba på den svenska försäljningsavdelningen men din roll innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. Tjänsten är placerad i vårt ljusa och moderna kontor i Kista.

Erfarenheter

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning och gedigen erfarenhet av trade marketing. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Du har jobbat inom FMCG och förstår att anpassa aktiviteter utifrån de förutsättningar som de olika fysiska och digitala kanalerna har.

Erbjudande och Ansökan

Du erbjuds en unik möjlighet att vara delaktig i att vidareutveckla unika varumärken i ett företag där dina kunskaper och insatser kommer att ha stor inverkan på företagets totala resultat.

För mer information och för att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta vår konsult på Interselection Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi vill ha din ansökan snarast möjligt. Välkommen!

Om Företaget

RFSU AB affärsidé är att utveckla och erbjuda högkvalitativa produkter som ger människor ett mer lustfyllt och säkert sexualliv, ökat kroppsligt välbefinnande och bättre livskvalitet. RFSU AB omsätter ca 200 miljoner SEK och har 45 anställda. Företaget har under de senaste åren expanderat kraftigt och förstärker nu organisationen för ytterligare tillväxt. Förutom att vara marknadsledare på kondomer och glidmedel i Norden har RFSU AB en mycket stark position på intimvård, hemtester samt säljer även läppbalsamet Carmex. Distributionskanalerna är främst apotek, dagligvaru- och servicehandel, fackhandel och e-handel.

RFSU AB skapar ekonomiska resurser för sin ägare, Riksförbundet för Sexuell Upplysning, att arbeta nationellt och internationellt med upplysning, utbildning och opinionsbildning för människors
rätt att själva bestämma över sin kropp, sexualitet och identitet. Läs gärna mer om företaget på www.rfsu.com