Distriktschef / Teknisk Säljare Västra Sverige – ILS Nordic

För att ytterligare stärka marknadspositionen söker vi nu, till ILS Nordic AB, en,

Distriktschef / Teknisk Säljare

Västra Regionen

Ansvar & Arbetsuppgifter

Dina huvudarbetsuppgifter blir att fokusera på nykundsbearbetning till verkstadsindustrin i distriktet samt bibehålla och utveckla befintliga kunder. Försäljningen är av långsiktig problemlösande karaktär vanligtvis via produkttester, med målet att optimera kundens processer. I din roll kommer du att erbjuda kunderna ett komplett sortiment av industriprodukter bl a från Castrol, som är marknadsledaren. Arbetet innebär kontinuerligt resande inom distriktet och antalet övernattningar uppskattas till 1-2 per vecka. Västra distriktet utgörs av Västra Götaland, Värmland och Örebro län. Du är med fördel boende i distriktet.

Sökord: Säljare, Distriktschef, Fältsäljare, B2B Säljare, Teknisk Säljare, Industrisäljare, Skärvätskor, Smörjmedel, Oljor, Fetter, Oljebranschen, Energibranschen, Göteborg, Västra Götaland, Värmland, Örebro Län

Erfarenheter

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av industriförsäljning, återförsäljarledet eller närliggande verksamhet. Erfarenhet ifrån tillverkande metallindustrin är meriterande, men framförallt är du en affärsman, som drivs av nykundsbearbetning och ett självständigt ansvar på fältet.

Erbjudande & Ansökan 

Välkommen till en organisation under utveckling, som präglas hög kompetens, snabba beslut, entreprenörskap och arbetsglädje. Hos oss får du göra affärer. Du arbetar med ett produktsortiment från den ledande tillverkaren i världen, Castrol, och har stor frihet i ditt arbete.

Ytterligare upplysningar lämnas av vår konsult på Interselection Kjell Eriksson 0709-419009. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Om Företaget

Företagen ILS Nordic AB och Autolubes Nordic AB, med kontor i Upplands Väsby, är Castrols strategiska partner. ILS Nordic marknadsför metallbearbetningsvätskor, industrismörjmedel och service till den svenska industrin och Autolubes Nordic AB marknadsför och säljer smörjmedel såsom motoroljor till den svenska och norska fordonsmarknaden. Ledorden för de bägge verksamheterna är flexibilitet, snabbhet och problemlösningsförmåga när det gäller att möta våra kunders krav och önskemål. Verksamheterna kännetecknas av entreprenörsdrivna tillväxtföretag med en god lönsamhet. Företagen har idag 16 anställda, omsätter ca 90 miljoner SEK och kan erbjuda ett starkt produktprogram och service anpassad till kundernas verksamhet. För att ytterligare stärka marknadspositionen söker vi nu, till ILS Nordic AB, en Distriktschef / Teknisk Säljare till Västra Regionen.