Key Account Manager – RFSU AB

RFSU AB befinner sig i ett expansivt skede och söker nu en drivande och resultatinriktad Key Account Manager för sin fortsatta tillväxt.

Key Account Manager

Ansvar och Arbetsuppgifter

Som Key Account Manager kommer du att ansvara för våra befintliga nyckelkunder på den svenska marknaden kombinerat med att utveckla försäljningen till nya kunder. Nyckelkunderna utgörs idag av samtliga apotekskedjor, landsting samt några andra större enskilda konton. Du ansvarar självständigt för att driva sortiments-, pris- och kampanjförhandlingar på central nivå och ditt resultat mäts i volym och lönsamhet. Du arbetar i nära samarbete med övriga funktioner i företaget. I dina arbetsuppgifter ingår även att sätta och följa upp försäljningsmål, analysera och ta fram en strategisk plan för varje enskild kund. Placering på vårt kontor i Kista.

Erfarenheter

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning och med gedigen försäljningserfarenhet. Erfarenhet av centrala kedjeförhandlingar är ett krav och vi ser helst att du även har erfarenhet av försäljning inom FMCG och gärna apoteksmarknaden.
Som person har du en hög kommersiell förståelse, en analytisk förmåga kombinerat med ett mycket starkt operativt driv. Du gillar att göra affärer och nå dina mål!

Erbjudande och Ansökan

Du erbjuds en unik möjlighet att vara delaktig i att vidareutveckla unika varumärken i ett företag där dina kunskaper och insatser kommer att ha stor inverkan på företagets totala resultat.

För mer information och för att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta vår konsult på Interselection Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi vill ha din ansökan snarast möjligt. Välkommen!

Om Företaget

RFSU AB affärsidé är att utveckla och erbjuda högkvalitativa produkter som ger människor ett mer lustfyllt och säkert sexualliv, ökat kroppsligt välbefinnande och bättre livskvalitet. RFSU AB omsätter ca 190 miljoner SEK och har 45 anställda. Företaget har under de senaste åren expanderat kraftigt och förstärker nu organisationen för ytterligare tillväxt. Förutom att vara marknadsledare på kondomer och glidmedel i Norden har RFSU AB en mycket stark position på intimvård, hemtester samt säljer även läppbalsamet Carmex. Distributionskanalerna är främst apotek, dagligvaru- och servicehandel, fackhandel och e-handel.

RFSU AB skapar ekonomiska resurser för sin ägare, Riksförbundet för Sexuell Upplysning, att arbeta nationellt och internationellt med upplysning, utbildning och opinionsbildning för människors 
rätt att själva bestämma över sin kropp, sexualitet och identitet. Läs gärna mer om företaget på www.rfsu.com