Projektledare – Micropower Group (SM Power i Bromma)

Vi behöver förstärka vårat utvecklingsteam och med placering på kontoret i Bromma söker vi nu en,

Projektledare

Med erfarenhet från elektronik och testutveckling

Ansvar & Arbetsuppgifter

Projektledaren får ansvaret att leda våra kundutvecklingsprojekt inom kraft och strömförsörjning. Arbetet innebär att i samarbete med såväl kolleger som kundernas utvecklingsavdelningar tillse att leverera SM Powers produkter och lösningar i enlighet med kundkraven. Du blir delaktig i ett tidigt skede, som teknisk presale och ansvarar för att arbetet med att utveckla den kundspecifika lösningen drivs framåt enligt överenskommen tidplan. Projektledaren är ansvarig från ax till limpa dvs från specifikation, utveckling, via prototypframtagande, testning och verifieringen tills produkten når produktionsfasen. Till stöd har du Testansvarig samt övriga utvecklingsteamet. Uppskattningsvis arbetar du med ett flertal utvecklingsprojekt och/eller underhåll av befintliga lösningar per år.

Erfarenheter & Kompetens

Vi tror att rätt person har en teknisk högskoleutbildning med inriktning elektronik samt några års erfarenhet som Projektledare. Har du dessutom arbetat med elektronik- och testutveckling inom hårdvara så är det en stor fördel. Goda svenska och engelska kunskaper är ett krav. Meriterande är erfarenhet inom området batteriladdare.

Som person tar du ansvaret att driva saker på egen hand. Ansvarstagande, analytisk, självständig, men ödmjuk nog att se dig som en del av teamet.

Sökord: Elektronikingenjör , Elektronikutvecklare, Elektronik konstruktör, Kraftelektronik, Specialist Kraftförsörjning, inbyggda system, embedded systems, chargers, batteriladdare, Civilingenjör

Erbjudande

Du får en central roll, med stort eget projektansvar, i utvecklandet av våra kundspecifka lösningar, såväl nya som modifieringar. Arbetet innebär ansvar fråm ax till limpa dvs från produktutvckling genom hela resan till färdig produkt och slutligen under produktens hela livslängd.

Du kommer att arbeta tillsammans med några av de mest kompetenta utvecklarna inom kraft och strömförsörjning. Våra lösningar ingår i applikationer som ställer oerhört stora krav på tillförlitlighet och prestanda inom till exemepel medicinsk utrusning och fordon. Du ges möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom elektronikområdet.

Din ansökanFör mer information och för att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta våra konsulter på Interselection Michael Wiander 0702-032232 Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Om Företaget

SM Power AB ingår i Micropower Group. Koncernen designar, tillverkar och marknadsför batterier, batteriladdare och strömförsörjning till bl a truckar, fordon och industriapplikationer med kunder i hela världen. Micropower Group finns representerade med egna bolag i Sverige, Finland, Tyskland, USA och Kina.

Koncernen, har en imponerande tillväxttakt och beräknas omsätta ca 500 miljoner SEK 2018, har ca 300 anställda och är en av Europas största tillverkare av batteriladdare med en årlig produktion av över 400 000 enheter. För mera information om koncernen vänligen besök http://www.micropower-group.com

SM Power, med kontor i Bromma och Hong Kong, är ett teknik- och innovationsdrivet företag som designar, utvecklar, testar och producerar (via samarbetspartners i Kina) kundanpassade lösningar inom strömförsörjning och batteriladdning. Under de senaste 25 åren har SM Power utvecklat mer än 400 produkter och levererat miljontals enheter till kunder och partners inom t ex industri, telekommunikation, transport, medicin, marin och försvar. SM Powers styrka ligger i att kombinera innovationskraft med produktförvaltning där företaget tar ett totalägarskap under hela produkslivcykeln.  

Genom att kombinera svensk konstruktionsmetodik med asiatisk produktion tar vi fram det bästa av båda världarna. Läs mera om företaget http://www.smpower.se

Vi behöver förstärka vårat utvecklingsteam och med placering på kontoret i Bromma söker vi nu en Projektledare med erfarenhet från elektronik och testutveckling