Demand Planner – Teknikmagasinet AB

Till en ny tjänst söker vi en erfaren

Demand Planner

Arbetsuppgifter & Ansvar

Demand Plannerns ansvar blir att i nära samarbete med Kategoricheferna och Inköparna effektivisera varuflödet från tillverkare via centrallager till butik. Tjänsten innebär utmanande uppgifter med att säkerställa den dagliga verksamheten och samtidigt ha fokus på metod-/systemutveckling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;

  • Att utveckla, implementera arbetssätt och rutiner samt följa upp system gällande försäljningsprognoser.
  • Att arbeta med lageroptimering av central- och butikernas lagernivåer.
  • Att beräkna ekonomiska orderkvantiteter m h t kapitalbindning, servicegrad och hanteringskostnad.
  • Att arbeta med säkerhetslager och omsättningshastigheter.
  • Att ansvara för in- och utfasning av sortiment i butik.
  • Följa upp följa upp lager- och servicegradsmål samt skapa aktivitetsplaner för att nå dessa.

Rapportering sker till Logistikchefen.

Erfarenheter

Du arbetar med fördel med liknande arbetsuppgifter idag med fokus på försäljningsprognoser, lagerstyrning, kapitalbindning helst inom detaljhandelsbranschen. Du har erfarenhet av att driva förändringsprojekt och att arbeta i affärssystem. Relevant eftergymnasial utbildning, goda såväl svenska som engelska kunskaper samt mycket goda MS Excel kunskaper är andra krav.

Erbjudande och Ansök

Du erbjuds en fantastisk möjlighet att vara med och bygga upp/utveckla arbetet inom Supply Chain. Teknikmagasinets destinationskategorier befinner sig samtliga i tillväxt och företagets strategi är fortsatt expansion via nya produkt- och marknadsetableringar. Välkommen till en organisation präglad av positiv stämning och samarbete.

För mer information och för att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta vår konsult på Interselection Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi räknar med att påbörja intervjuer efter jul och nyårshelgerna. Välkommen!

Företaget

Teknikmagasinet är ett av Nordens roligaste detaljhandelsföretag, vi säljer nya heta prylar i alla dess former – allt från skön high-tech som smartphones och surfplattor till roliga gadgets, maskeradartiklar och andra populära presenter. Nyckel nummer ett till våra framgångar, och vår främsta målsättning, är nöjda kunder. Alla våra kunder skall bli nöjda, stora som små – de är anledningen till att vi har våra jobb och de betalar varenda krona av våra löner. Att handla på Teknikmagasinet skall vara tryggt, snabbt, enkelt och kul. Nyckel nummer två till Teknikmagasinets framgångar är våra duktiga medarbetare och sammanhållningen i vårt gäng.

Vårt huvudkontor ligger i nyrenoverade moderna lokaler i hjärtat av Sundbyberg, nära bussar, tunnelbana, pendeltåg och tvärbana.    

Teknikmagasinet har ca 600 anställda och omsätter knappt 1 miljard kr.
Bolaget befinner sig i en spännande fas med nya satsningar på både e-handel och kedjan med 133 fysiska butiker i Sverige, Norge och Finland.

Som ett led i att möjliggöra denna resa söker vi, till en ny tjänst, en erfaren Demand Planner.