Säljare Sundsvall – Celsius (Peoples Choice AB)

I syfte att fortsätta vår framgångsresa behöver vi förstärka organisationen med ytterligare en Säljare till Sundsvall

Ansvar

Som Säljare är du butikernas samarbetspartner, gör behovsanalyser, presenterar kampanjer, föreslår aktiviteter och demonstrationer samt diskuterar lönsamhet för de varor du säljer. Som Säljare ansvarar du för bearbetning och försäljning av Celsius produkter mot Dagligvaruhandeln inom distrikt Sundsvall. Säljaren kommer att arbeta mot tydliga budgetar gällande distribution, nyheter, kylar osv.

Erfarenheter

För att klara av dina arbetsuppgifter bör du ha gymnasial utbildning med inriktning på ekonomi och marknadsföring, tidigare säljerfarenhet från dagligvarubranschen samt dokumenterat goda datakunskaper. Du är engagerad i det du gör, resultat och målinriktad, en lagspelare, med en förmåga att skapa goda och långsiktiga kundrelationer samt god planeringsförmåga.

Erbjudande & Ansök

Peoples Choice AB erbjuder ett bra förmånspaket med tjänstebil, friskvårdsbidrag inkl träningskläder och liknande. Det är också viktigt att du har en livsfilosofi som överensstämmer med Celsius och att du en hälsosam och aktiv livsstil. Vill du vara en del av vår fantastiska resa ?

För mera information och för att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta vår konsult på Interselection, Kjell Eriksson 0709-419009. Vi vill ha din ansökan snarast möjligt. Välkommen!

Företaget

Peoples Choice AB är ca 40 anställda med en omsättning på ca 250 miljoner SEK. Företaget marknadsför och säljer, med stor framgång, varumärkena CelsiusFAST och CocoVi till dagligvaru-, service-, fackhandeln samt gym.

Vi på Peoples Choice AB brinner för att inspirera och motivera andra människor till en hälsosam livsstil. Därför har vi valt att distribuera en innovativ hälsoprodukt. Våra värderingar är att produkterna vi distribuerar skall vara hälsosamma, smaka gott och fylla en funktion. Vänligen läs mera på celsiussverige.se

I syfte att fortsätta vår framgångsresa behöver vi förstärka organisationen med ytterligare en Säljare till Sundsvall